ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ IBAN (International Bank Account Number)
   
   
Μετατροπή σε IBAN. Μετατρέψτε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς σε λογαριασμό ΙΒΑΝ συμπληρώνοντας το πεδίο "Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς" και επιλέγοντας “Μετατροπή”.
 
Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς:
  BIC Τράπεζας Πειραιώς: PIRBGRAA
Επιβεβαίωση ΙΒΑΝ. Επιβεβαιώστε την εγκυρότητα του αριθμού λογαριασμού ΙΒΑΝ σε οποιασδήποτε Τράπεζα συμπληρώνοντας το πεδίο "Επιβεβαίωση εγκυρότητας Λογαριασμού ΙΒΑΝ" και επιλέγοντας “Επιβεβαίωση”. Η λειτουργία αυτή επιβεβαιώνει την εγκυρότητα του αριθμού IBAN και δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο λογαριασμός αυτός υφίσταται.
 
 
Επιβεβαίωση εγκυρότητας Λογαριασμού ΙΒΑΝ :
   
 
   
Μαζική Μετατροπή σε IBAN. Μαζική Μετατροπή σε IBAN. Μετατρέψτε μαζικά τους λογαριασμούς της Τράπεζας Πειραιώς σε μορφή ΙΒΑΝ. Αρχικά επιλέξτε τον τύπο του αρχείου που θέλετε να επεξεργαστείτε. Στη συνέχεια επιλέξτε το αρχείο στο οποίο έχετε αποθηκεύσει σε μια μόνο στήλη τους 13ψήφιους λογαριασμού σας και συμπληρώστε τον Κωδικό Επαλήθευσης που εμφανίζεται στην οθόνη. Τέλος πληκτρολογήστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας αποσταλεί άμεσα το αρχείο και πατήστε το κουμπί "Μαζική Μετατροπή σε IBAN". Επιτρεπτοί τύποι αρχείων: *.txt, *.csv.
 
 
Επιλέξτε τύπο αρχείου : Αρχείο τύπου Text Αρχείο τύπου CSV
   
 
Αρχείο Λογαριασμών :
 
 
Κωδικός Επαλήθευσης : Refresh
Κωδικός Επαλήθευσης :
Διεύθυνση e-mail Παραλήπτη :
   
 
 
 
   
 
Περισσότερες πληροφορίες για τον IBAN μπορείτε να βρείτε στο
ενημερωτικό φυλλάδιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.